Senatorul Viorel Badea presedintele PNL Diaspora participa in acest weekend la conferinta RePatriot din Cipru . Cu ocazia acestui eveniment organizatorii își propun ; ” să clarifice întrebările celor care doresc să investească ACASĂ și să faciliteze accesul la informații privind deschiderea unei afaceri în România. Vor fi prezenti oameni de afaceri de succes din domenii precum turism, agricultură, finanțări și construcții , iar cei interesati vor putea gasii modele pentru implementarea și dezvoltarea unui business.” “România este o țară cu foarte multe oportunități, este o țară în care toți românii pot să facă business, în care putem cu toții să trăim foarte bine, chiar dacă mulți dintre noi au ales să trăiască în străinătate.”, mai spune Marius Bostan, inițiatorul mișcării RePatriot. La acesta conferinta participa lideri de afaceri, manageri și oficialități precum: Felix Pătrășcanu – Managing Partner FAN Courier, Mihai Dohotar – Fondator Carpathian Bakery, Lucian Neacșu – Fondator Senator Wines, Gina Udroiu – repatriată din Cipru în Teleorman, Mirabela Miron – Fondator Avisso, Laura Pazari – Repatriot Sport, Rareș Dinu – Community Officer RePatriot, Andra Giucă – Managing Partner Voss Review, Viorel Badea – Senator Diaspora, Ovidiu Burdușa – Secretar de Stat Departamentul pentru Românii de Pretutindeni și Marius Bostan – antreprenor și inițiator RePatriot.