Numărul de parlamentari pentru Diaspora va fi dublat datorită inițiativei senatorului Viorel Badea și a echipei PNL Diaspora.Astazi  Valentin Fagarasian presedintele PNL Italia a anuntat intentia sa de a candida la parlamentare pentru Circumscriptia Diaspora . Stabilit cu aproape 20 de ani in Italia , incepand cu munca de jos a reusit in scurt timp sa puna pe picioare o afacere prospera in domeniul constructiilor.Activeaza si este promotorul programului , comunitatii  REPATRIOT , un program care isi propune relocarea in Romania a tinerilor intreprinzatori din Diaspora. Candidez pentru  romanii din diaspora si imi doresc să ne putem întoarce într-o țară liberă, modernă și europeană, o Românie a oamenilor cinstiți, harnici și competenți, unde cetățeanul este respectat, legea este dreaptă, o țară cu spitale moderne, autostrăzi și școli adecvate Îmi doresc acest mandat pentru noi toți cei care am fost alungați din țară.Diaspora trebuie să fie reprezentantă de oameni care sunt cu sufletul alături de românii din afara granițelor, de oameni care știu ce înseamnă să fii emigrant, de oameni care au făcut posibil ca diaspora să fie reprezentată ,a declarat astazi ,Valentin Fagarasian intr o postare pe pagina sa de facebook.