Mergi sus

Hai in echipa

Cine suntem noi?

Echipa de campanie PNL Diaspora este constituită din oameni tineri, dar cu suficientă experiență în campaniile politice din ultimul deceniu. Cu ocazia proximelor alegeri oferim altor tineri interesați de marketingul politic posibiliatatea să participe la dezvoltarea și implementarea strategiei electorale a campaniei prezidențiale 2014. Recunoscând abilitățile și viziunea productivă a studenților și tinerilor profesioniști și totodată, urmărind să implementeze proiecte de comunicare inovatoare, Partidul Național Liberal acomodeaza 5 stagiari pentru campania electorală din toamna aceasta.

Ce vrem de la tine?

Cele mai importante responsabilități ale stagiarilor: colectarea și centralizarea de informații, realizarea materialelor de comunicare, editarea newsletterelor, raportări periodice, organizare de evenimente, contactarea și menținerea relației cu presa. Spune-ne ce te motiveaza să lucrezi cu noi și 3 principale idei pe care le-ai implementa în campania prezidențială 2014 pentru candidatul ACL, Klaus Iohannis (printr-un mesaj pe Facebook la https://www.facebook.com/pnldiaspora.ro).

Ce iți oferim?

Se oferă șansa de a lucra într-o echipă de comunicare experimentată, posibilitatea de formare și dezvoltare personală prin traininguri specifice, ocazii de a lua contact cu mediul politic și membri ai clasei politice. Programul este part-time și flexibil, respectiv 4-6 ore pe zi, pe care tu le alegi. Având ca scop principal comunicarea cu un public-țintă, pentru acest stagiu de practică se cauta masteranzi, doctoranzi sau tineri profesioniști din domeniul comunicării și maeketingului politic. La finalul stagiului se oferă adeverință de practică.