Duminica 1 martie in Cipru si Spania au loc alegerile organizatiilor OFL Diaspora , in Cipru la acest eveniment participa Cecilia Kaplan secretar regional OFL Diaspora – ” Succesul se obtine mereu în echipă , dragele mele colege din OFL Diaspora . Mă bucur mult de organizatiile OFL Diaspora , care se înmultesc pe zi ce trece , vă anunt cu bucurie că duminică 1 martie avem alegeri în Malaga – Spania , si in Cipru , organizatia OFL Spania se măreşte cu ıncă o filială , OFL Malaga . Felicitări , doamnei Preşedinte OFL Spania , Leonora Dina , felicitări doamnei Irina Tudor pentru înfiintarea filialei din Malaga . Eu voi pleca mâine spre Cipru unde mă voi întâlni cu preşedintele interimar OFL Cipru , doamna Pissas İsabella si ımpreună vom organiza alegerile Organizatiei OFL Cipru . Multumesc pentru aceasta invitatie doamnei Isabella şi in special domnului Mihai Dohotar vicepresedintele PNL Diaspora , artizanul acestor alegeri din Diaspora PNL Cipru şi OFL Diaspora Cipru . O să asist la alegerile OFL Cipru în calitate de Secretar Regional OFL Diaspora .” a declarat Cecilia Kaplan intr o postare pe pagina sa de facebook