Mergi sus

Cum devin Membru

PNL Diaspora dorește implicarea acestora în viața politică din România și asigurarea unei comunicări continue între PNL și aceștia. Organizatiile politice liberale organizează evenimente politice sau apolitice pe teritoriul statului unde este constituita o organizatie. De asemenea, se urmărește organizarea de dezbateri politice și de identificare a problemelor românilor din diaspora care suportă soluții politice.

La activităţile organizatiilor pot lua parte şi persoane care nu sunt membri, la invitaţia preşedintelui organizatiei sau la invitaţia unui membru.
Pot deveni membri ai organizatiei liberale a PNL din localitatea în care acesta s-a constituit, cetăţenii români cu vârsta de peste 18 ani, cu domiciliul stabil în străinătate sau cu domiciliul stabil în România și drept de ședere în străinătate, care dobândesc sau dețin calitatea de membru PNL (simpatizant, activ sau de onoare) și doresc să activeze în cadrul organizatiei liberale.


Calitatea de membru al organizatiei liberale a PNL se dobândeşte pe baza unei cereri scrise. Calitatea de membru al unei organizatii liberale se obține după ce persoana a devenit membră a PNL. Pentru aceasta, este necesar ca persoana interesată să transmită către Secretariatul General al PNL Diaspora o adeziune și un Curriculum Vitae, devenind membru al unei organizatii a PNL. După obținerea calității de membru al PNL, se completează o cerere pentru dobândirea calității de membru al organizatiei din zona în care domiciliază sau are drept de ședere care se înmânează președintelui coordonator al organizatiei.

În cazul în care nu sunt înființate organizatii liberale în zona unde se afla solicitantul acesta va trimite adeziunea, împreună cu un CV prin email. De asemenea, toți cei interesați să devină membri ai unei organizatii liberale sau să participe la activitățile organizatiei liberale din zona de reședință pot solicita informații la datele de contact, de pe site.

[swmsc_button link=”https://www.pnl-diaspora.ro/wp-content/uploads/2019/09/Formular_Adeziune.pdf” target=”_blank” text_size=”28″ line_height=”30px” padding=”3px 20px” text_color=”#eeee22″ hover_text_color=”#eeeeee” bg_color=”#1e73be” hover_bg_color=”#222222″ border_color=”#555555″ hover_border_color=”#222222″ border_width=”1px” border_radius=”3px” id=”” class=”center” style=””]

Descarca Formularul de Adeziune

[/swmsc_button]