Cecilia Kaplan , preşedinta PNL Turcia , secretar regional OFL Diaspora a declarat intr-o postare pe pagina sa de Facebook: ” Românii s-au săturat de şantierele politice din România , de aceea trebuie să mergem într-un timp cât mai scurt în fata poporului pentru a putea sa aducem un guvern legitim investit prin votul românilor , care să guverneze România . Cu totii ne dorim o Românie normală , educata , cinstită şi prosperă . Împreună cu dvs. dragi români vom putea reconstrui România .Guvernul Orban ,  este singurul guvern care a facut tot ceea ce a promis în programul de guvernare românilor , în numai 3 luni a facut ce nu facut PSD în 3 ani şi jumătate . PNL este partidul care a dovedit că este şi va fi ın slujba cetateanului român este partidul care este compatibil cu preşedintele României , iar aceste lucruri sunt fundamentale şi sunt în folosul României . Doamne ajută ! ” a continuat Cecilia Kaplan.