Mergi sus

Alatura-te echipei PNL

Cum devin Membru

PNL Diaspora dorește implicarea acestora în viața politică din România și asigurarea unei comunicări continue între PNL și aceștia. Organizațiile politice liberale organizează evenimente politice sau apolitice pe teritoriul statului unde este constituită o organizație. De asemenea, se urmărește organizarea de dezbateri politice și de identificare a problemelor românilor din diaspora care suportă soluții politice.

La activităţile organizațiilor pot lua parte şi persoane care nu sunt membri, la invitaţia preşedintelui organizației sau la invitaţia unui membru. Pot deveni membri ai organizației liberale a PNL din localitatea în care acesta s-a constituit, cetăţenii români cu vârsta de peste 18 ani, cu domiciliul stabil în străînătate sau cu domiciliul stabil în România și drept de ședere în străînătate, care dobândesc sau dețîn calitatea de membru PNL (simpatizant, activ sau de onoare) și doresc să activeze în cadrul organizației liberale.

Calitatea de membru al organizației liberale a PNL se dobândeşte pe baza unei cereri scrise. Calitatea de membru al unei organizații liberale se obține după ce persoană a devenit membră a PNL. Pentru această, este necesar că persoană interesată să transmită către Secretariatul General al PNL Diaspora o adeziune și un Curriculum Vitae, devenind membru al unei organizații a PNL.

După obținerea calității de membru al PNL, se completează o cerere pentru dobândirea calității de membru al organizației din zona în care domiciliază sau are drept de ședere care se înmânează președintelui coordonator al organizației.

În cazul în care nu sunt înființate organizații liberale în zona unde se află solicitantul acesta va trimite adeziunea, împreună cu un CV prin email. De asemenea, toți cei interesați să devină membri ai unei organizații liberale sau să participe la activitățile organizației liberale din zona de reședință pot solicită informații la datele de contact, de pe site.

Descarca Formularul de adeziune